Is jouw team toe aan een boost?

Loopt jouw team ergens op vast, komen er een belangrijke ontwikkelingen op jullie af of heeft het team nieuwe energie nodig? Dan is de TeamBoost waarschijnlijk iets voor jouw team! Door middel van twee korte en krachtige sessies wordt jullie thema bij de kop gepakt, rond gedraaid en van alle kanten bekeken, zodat jullie met nieuwe inzichten en hernieuwde energie het aan kunnen pakken!

 

Om de TeamBoost kort, krachtig en effectief te laten zijn, werken twee procesbegeleiders met jouw team. Vier ogen zien meer dan twee en er kunnen tegelijkertijd meerdere activiteiten plaatsvinden. De TeamBoost start met een intake met de leidinggevende en twee teamleden om het thema te bespreken en te onderzoeken. Op basis van deze intake wordt de eerste teamsessie vormgegeven. Hierin wordt het thema geanalyseerd, onderzocht wat jullie ermee willen en acties uigezet wat jullie gaan doen. Vervolgens gaat het team in een periode van twee maanden aan de slag met de acties. In de tweede teamsessie wordt de impact van de acties onderzocht en gebruikt om verder te bepalen wat de volgende stap zal zijn om jullie doel te behalen. Dus geen standaard programma, maar maatwerk! Geen enkele TeamBoost ziet er hetzelfde uit!

 

Wat doet de Team Boost:

–       Helpt jullie loskomen van vaste procedures;

–       Geeft nieuwe impulsen;

–       Laat je stilstaan en spiegelen;

–       Helpt jullie anders te kijken naar situaties;

–       Is kort en krachtig!

 

Hoe ziet de Team Boost eruit:

–       Intake met leidinggevende en twee teamleden;

–       Twee sessies van een dagdeel met het hele team;

–       In de tussenliggende periode van twee maanden wordt aan opdrachten gewerkt;

–       Beschikking over twee procesbegeleiders;

–       Ingericht naar de situatie van jouw team.

 

Heb je interesse in een TeamBoost of wil je er meer over weten, neem dan contact op met Martin Klaver: martin@veldklaver.nl of 06-28547555

Klik hiernaast op een link naar de flyer: VeldKlaver TeamBoost