Een hulpmiddel om het lekker te laten lopen in teams en organisaties

Afgelopen jaar hebben wij, Mikkel, Yair, Gert-Jan en ik, teams bezocht waar het lekker loopt. Jullie hebben regelmatig een artikel voorbij zien komen van zo’n bezoek. Met deze inzichten hebben wij een balansmodel ontwikkeld om teams te helpen het lekker te laten lopen, en deze willen wij graag met jou delen!

We zijn er best trots op en de eerste ervaringenĀ zijnĀ erg positief, het werkt! Ik wil graag Ivo Dokman van L’Ving factory bedanken, vanuit hen komt de prachtige term Possibility Atmosphere. Een term die ontstaan is om de ideale leeromgeving voor iedereen in de klas/ school weer te geven. Voor mij de inspiratie om dit richting organisaties en haar teams te vertalen. Ivo en ik hebben ook schoolteams mogen begeleiden waarin beide naar voren komen, hoe bereik je de ideale leeromgeving in de klas en op welke manier kan de sfeer in het team hier aan bijdragen (een grote impact kan ik zeggen). Daarnaast natuurlijk de teams en de organisaties waar wij mochten kijken: The Post, Shimano, UWV, MaxX onderwijs, Sanorice, Karakter en gemeente Deventer. We hopen dat het model het team helpt bewust te worden hoe het is in het team en op welke manier er een zodanige balans kan ontstaan waarop het team kan zeggen: hier loopt het lekker!

Via de link hieronder komen jullie op de digitale flyer van het model, we hebben ook een mooi gedrukt exemplaar die je kan uitklappen en zo zicht hebt op het gehele balansmodel.

Flyer balansmodel

The P.A. crew

Let’s create a possibility atmopshere together!